bet365

Bet365 – Оценка и ревю

bet365 ревю
4.5 / 5 Оценка
{{ reviewsOverall }} / 5 Потребители (1 Глас)
Предимства
 • Сигурен, развиващ и най-популярен букмейкър в България.
 • Висок бонус за нови клиенти
 • Поддръжка на български
Недостатъци
 • Високи изисквания за някой бонуси
 • Не е подходящ за професионални играчи
 • Не е достъпен в много страни.
Заключение
Bet365 бързо ще се превърне в един от любимите Ви букмейкъри, ако сте решили да започнете да залагате на спортни прогнози. Въпреки, че за bet365 на много места ще прочетете, че е не е подходящ за професионални играчи, за български условия, лимитите са повече от добри и съвсем спокойно можете да превърнете хобито си като начин на живот - да печелите от футболни залози.
Разнообразие игри4.5
Коефициенти4.5
Бонуси4
Удоволствие4.5
Покритие на събития5

Bet365 е един от най-добрите сайтове за спортни залози в интернет. Компанията е добре известна на всеки, който се интересува от залагане и хазарт. Бет365 предлага широка гама от пазари, които се простират в широк спектър от спортни събития от всяка точка на планетата. В този сайт ще намерите много опции за залог на всички популярни спортове като футбол, голф, тенис, футбол, конни надбягвания, американски ръгби лийг, баскетбол, бейзбол, Келтски спортове, зимни спортове и австралийски футбол.

В сравнение с други сайтове за залагания, Bet365 предлага най-разнообразна гама от пазари и събития, които са налични за залог. С една дума, Bet365 предлага една от най-добрите възможности за поставяне на спортни залози в онлайн пространството. Освен това в този сайт може да играете различни  казино, бинго игри, както ако имате и достатъчно познания да участвате във финансови операции – купуване, продаване на акции и още много други.

Съдържание:

 1. Регистрация и бонус
 2. Разплащателни методи и залози
 3. Промоции футбол
 4. Предаване онлайн
 5. Мобилно приложение
 6. Обслужване на клиенти

Leave a Reply