Една интересна промоция от betfair

интересна промоция
Здравей,

След като си прочел нашата прогноза за следващия шампион в испанска „Ла Лига“, днес открихме една бихме казали интересна, дори забавна промоция, която предлага букмейкъра betfair. За какво става въпрос?

Можеш да печелиш, всеки път когато твоя фаворит спечели с повече от два гола разлика. Всеки път, когато това се случи, към сметката ти ще бъдат добавяни по-нови две евро, с който да можеш да залагаш. Забавно нали?

Какво трябва да направиш?

Тази оферта е валидна и за нови и за настоящи клиенти на букмейкъра. Можеш да участваш само с една сметка и един акаунт. Готов ли си, сега първо трябва да си избереш „краен победител“ т.е кой ще е следващия шампион в Испания или Англия – да промоцията е валидна и за английското първенство. След като си избрал своя фаворит, трябва да направиш залог от 25 евро.

За какво да внимавам ?

Като, всяка промоция и за тази важат определени условия и правила, но повечето от тях не са страшни. Частичен или пълен кеш-аут не са валидни за тази промоция. Не можеш да хитруваш, т.е да имаш повече от един акаунт и да се възползваш от това предложение повече от един път. Опиташ ли се да го нарушиш, сметката ни най-вероятно ще бъде затворена.

Какво ще спечеля?

В срок от 24 часа, след като твоя „фаворит“ е спечелил двубой с поне 2 гола разлика, ще бъдат кредитирани нови 2 евро към сметката. Разбира се тези суми, не са високи за така наречените професионални играчи, но за играчи който предпочитат да заложат 2-5 лева на наден мач или колонка, вместо да търкат някой лотариен билет, тази промоция е по-вече от подходяща.

Знаете ли, че ….

Знаете ли, че през изминалия сезон това условие е било изпълнено цели 14 пъти от Барселона.

Leave a Reply